Haber

İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz: Belediye Meclis Üyelerimiz Yeni Bir Kiralık Oyunu Bozdu

İyi parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, dün Aksu Belediye Meclis toplantısında Belediye Başkanı Halil Şahin ve YETERLİ Parti Meclis üyeleri arasında yaşananlara ilişkin; “Kent Meclis Üyelerimiz, bir müteahhit firmanın hazır olduğu ve meclis gündemine getirilen yeni bir kira oyununu bariz bir şekilde bozmuştur” dedi.

İyi parti

‘PARLAMENTO ÜYELERİMİZ YENİ BİR RANT OYUNU GETİRDİ’

“Aksu Belediye Meclisi’nde yaşananların devamında hem AKP İl Başkanı’nın hem de Sayın Halil Şahin’in gerçekle hiçbir ilgisi olmayan açıklamaları karşısında bu toplantının yapılması zarureti doğdu. Aksu Belediye Meclisi’ndeki öfke ve Aksu Belediye Başkanı’nın odasının basılması Aksu Belediyesi’nin hasta öyküsü ve epikriz raporlarını incelediğimizde, her zaman açık olan Sayıştay-İçişleri Bakanlığı raportör ve müfettişlerinin raporları. Yargının açığa alınması kararına rağmen mahkeme kararını uygulamaktan imtina eden, Aksu ve Kundu’muzu çarpık bir yapıya kavuşturan siyasi himaye karşısında kolluk birimlerinin çaresiz kaldığı bir düzene, birimlerin ise siyasi himayeye karşı tepkisinin gerçekleşmesidir. Halk, bu kararları kamu zararı üzerine bina ederken, birilerinin inanılmaz derecede zengin olduğu kararlarını boşa çıkaran isim bozdu.

‘ŞİDDET VE HOŞGÖRÜ’

Buna tahammül edilememesi nedeniyle belediye meclis üyelerimiz zabıta eliyle meclis dışına alınmıştır. İl Meclis Üyelerimiz il başkanımız ve il yöneticilerimizin yanı sıra ilçe başkanımız ve ilçe yöneticilerimiz Sn. bey ile görüşmeye gittikleri Şahin Bey’in odasında il başkanımız ve beraberindeki heyet Mehmet Selvi isimli şahıs ve adamları tarafından saldırıya uğradı. belediyede işi belli olmayan ancak kaçak inşaat kira sarmalında adı geçen . Şiddet ve hoşgörüsüzlük, milletin oyununa saygı duymayanların ve muhalefetin millet adına denetim sorumluluğunu yerine getirmeyenlerin, rant elde etmeleri engellendiğinde çaresizliklerinin dışa vurumudur.

‘NEFESLERİMİZİN BOYUNDA OLDUĞUNU BİLMELERİNİ İSTİYORUM’

Halil Şahin Bey ve grubunu daha yakından tanımanız için Denge Partisi’nin Aksulu ve Antalyalıların hakları için yaptığı çalışmalardan sadece birkaç örnek sunuyoruz. Orion Çarşısı olarak anılan tüm Antalya tarafından kaçak yapılaşma alanı olarak bilinen Kemerağzı / Kundu turizm bölgesindeki tüm rekreasyonel alanların üzerindeki ticari yapılaşmalar ve günübirlik tesis alanlarının satışı, bu karar, Antalyalıların denizle bağını doğrudan kesiyor. DSİ kanallarının doldurularak kaçak ticari alanların oluşturulması. Bu da önümüzdeki günlerde hem kira hem de yağmur drenajı için felaketlere yol açacaktır. Kent Konseyi Üyelerimiz kira kazanmak isteyenlerin önünde durdular, bundan sonra da çabalarını sürdürecekler. Algı oluşturmaya çalışıyorlar ama bilmelerini istiyorum ki kronik rant bağımlılığı olan bu şebeke nefesimizin ucunda. Bilinmelidir ki, oturdukları makamlar hesap vereceklerdir ve bu hesap için uğraş verenlerin kendi adlarına değil, yüce Türk Milleti adına bu hesabı sormaları gerekir.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

haber-akseki.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu